Zašto MOBILNA SESTRA?

09.04.2016
Zašto MOBILNA SESTRA?


Zdrav čovek ima hiljadu želja. Bolestan samo jednu.

Ova stara izreka uvek nas podseti da bolest ne bira ni vreme ni mesto, a ni čoveka. Kada dođe, nezvan je gost u svakoj kući i svi jedva čekaju da je se otarase. Ali, šta raditi ukoliko dođe?

Za mnoge danas u modernom svetu, medicinske usluge i razvijeni metodi savremenog lečenja su mnogo dostupniji nego pre nekoliko decenija. Mada, postoje situacije kada nam je medicinska nega potrebna i u našem sopstvenom domu. 

Starost i teški oblici bolesti zahtevaju brigu o bolesnicima i van bolničkih ustanova. Tu na scenu stupa kućna medicinska nega. Tu nastaju problemi. Ko će da brine o nama kada deca rade, živimo sami, patronažna služba se teško dobija i retko kada može da ispuni sve specifične potrebe bolesne osobe u najvažnijim trenucima?

Zato postoji MOBILNA SESTRA! Naša misija je upravo to - ambulantna i kućna zdravstvena nega prilagođena vašim potrebama. 

Mobilna sestra postoji i radi već godinu dana i pruža usluge kućne zdravstvene i medicinske nege starim i nepokretnim osobama, porodiljama i deci i pacijentima koji su na terapiji. Sve te usluge možete dobiti u našoj ambulanti na Novom Beogradu ili u vašoj kući na jedan poziv, 24 časa dnevno i sedam dana u nedelji! 

Lična higijena i nega bolesnika, previjanje rana, davanje injekcija i lekova, fizikalna terapija, uzimanje uzoraka za laboratoriju, besplatni medicinski saveti su samo neke od standardnih usluga Mobilne sestre.

Vaš lekar vas leči, a mobilna sestra neguje. Ona je uvek tu za oslonac, stručnu pomoć, savet i podršku. Dobijate pomoć u vašem domu onda kada je najpotrebnija! 

Pozovite nas, kada god vam je potrebna pomoć ili savet. Mobilna sestra je vaš prijatelj i partner u očuvanju zdravlja i kvalitetnog života!