Uslužno davanje terapije na kućnoj adresi

04.11.2022
Uslužno davanje terapije na kućnoj adresi

 

Užurban način života prožet svakodnevnim stresovima ostavlja nam sve manje vremena da brinemo o sebi. Zato i kada se razbolimo, sve nam je teže da sebi damo dovoljno vremena za adekvatan odmor i ozdravljenje. Otežano zakazivanje termina kod lekara i čekanje redova za primanje prepisane terapije demotiviše nas da adekvatno brinemo o svom zdravlju.

Zato je nastala MOBILNA SESTRA, Ambulanta za kućnu zdravstvenu negu, koja vam pomaže da svaku prepisanu terapiju primite lako i brzo, bez čekanja i napora, u udobnosti vašeg doma.

 

Šta je uslužno davanje terapije?

 

Davanje terapije u kućnim uslovima prema nalogu lekara, a vršeno od strane stručne medicinske sestre ili tehničara, predstavlja uslužno davanje terapije. Davanje terapije podrazumeva različite vrste usluga u zavisnosti od vrste terapije koja je prepisana. Neke od tih usluga su:

  • Davanje injekcije u kućnim uslovima (subkutano, intramuskularno ili intravenozno; davanje lekova, antibiotika, kortikosteroida, hormona, imunoterapije…)
  • Davanje infuzije u kućnim uslovima (različiti infuzioni rastvori: Hartmanov rastvor, Ringerov rastvor, fiziološki rastvor, rastvori glukoze; infuzije sa vitaminima i elektorilitima i druge infuzione terapije prema instrukciji lekara)
  • Davanje oralne terapije – nadzor nad pacijentom i obezbeđivanje da će prepisana terapija biti uzeta u određeno vreme
  • Davanje insulina

 

Kako se vrši uslužno davanje terapije?

 

Nakon zakazivanja vašeg termina kod MOBILNE SESTRE, Ambulante za kućnu zdravstvenu negu, profesionalna medicinska sestra ili tehničar dolaze na vašu adresu i vrše uslužno davanje terapije.

Davanje injekcija ili infuzija podrazumeva korišćenje sterilnog pribora koji sadrži iglu. Samo davanje infuzione ili injekcione terapije nije neprijatno, ne peče i ne boli. Mobilna sestra ima dugogodišnje profesionalno iskustvo i individualan, prilagođen pristup svakom pacijentu, čineći davanje terapije ugodnim iskustvom. Uslužnim davanjem terapije kod kuće štedite vreme i napor koji bi vam bio neophodan za odlazak do nadležne zdravstvene ustanove.

 

Kako zakazati uslužno davanje terapije od strane medicinske sestre?

 

MOBILNA SESTRA, Ambulanta za kućnu zdravstvenu negu, olakšava vam dobijanje usluga medicinske sestre kod kuće. U osmoj godini poslovanja, sa ponosom možemo da kažemo da naš stručni tim medicinskih sestara i tehničara pruža sve medicinsko-tehničke usluge u domenu kućne nege na teritoriji Beograda.

Zakazivanje usluga stručne medicinske sestre možete izvršiti najlakše i najbrže pozivom na neki od naših brojeva telefona 060 32 64 666 ili 011 71 15 269. Zakazivanje uslužnog davanja terapije se vrši danas za danas ili danas za sutra, u okviru našeg radnog vremena od 08h do 20h svakog dana u nedelji.

U kratkom roku od vašeg poziva ili u terminu koji je vama odgovarajuć, stručna medicinska sestra ili tehničar dolazi na vašu adresu i pruža sve neophodne usluge kućne nege. Osim uslužnog davanja terapije, Mobilna sestra vam stoji na raspolaganju za usluge previjanja, nege, tretmana i lečenja dekubitusa, davanje klizme, nege stome (zamene kesa i diskova stome), nege katetera, pomoći pri održavanju higijene nepokretnih bolesnika i ostalih usluga profesionalne medicinske sestre u kućnim uslovima.

Za sve informacije možete nas pozvati ili nas kontaktirati putem mejla ili društvenih mreža. Stojimo vam na raspolaganju za sva vaša pitanja. Jer kad vi ne možete kod nas, Mobilna sestra dolazi kod vas!

Vaša Mobilna sestra