Sanitetski prevoz

Sanitetski prevoz pacijenata uz pratnju medicinske sestre

 

Vama bliskoj operisanoj, bolesnoj ili staroj osobi je potreban prevoz od kuće ili bolnice do lekara, banjskih lečilišta, doma za stare ili prilikom odlaska na porodični događaj poput venčanja ili krštenja? Mobilna sestra vam nudi i ovu uslugu! Prevoz dobro opremljenim sanitetskim vozilom, uz pratnju medicinske sestre, njen nadzor i kompletnu asistenciju prilikom kretanja i boravka na datom mestu, omogućava da i nepokretni i teško pokretni bolesnici stignu i budu tamo gde bi želeli!

Postoje situacije u kojima bi bolesna, operisana, nepokretna ili stara osoba morala ili želela da prisustvuje, a nije u mogućnosti jer zbog svog stanja ne može da se vozi običnim autom ili nije u stanju da negde duže boravi bez adekvatne pratnje. Mobilna sestra se postarala da i takve osobe stignu do željenog mesta, bilo da su to preko potrebni lekarski pregledi ili put od bolnice do kuće ili neki divni događaji kao što je venčanje unuka, koje vredi doživeti!

 

Šta podrazumeva prevoz bolesnika sanitetskim vozilom

 

Sanitetski prevoz bolesnika obavlja se u partnerstvu sa firmom koja vrši usluge prevoza u zemlji i inostranstvu. U te svrhe koristi se dobro opremljeno sanitetsko vozilo sa odličnom kardio stolicom za prevoz nepokretnih bolesnika.

Sanitetsko vozilo je opremljeno tako da svaki bolesnik, pa i onaj imobilisan gipsom zbog preloma ili u toliko lošem stanju da ne može da podnese prevoz običnim vozilom, može udobno da se smesti i ima sve uslove za bezbedan prevoz do željenog odredišta.

Ova usluga podrazumeva medicinsku pomoć i asistenciju, ukoliko je to potrebno zbog terapije ili nadzora nad vitalnim parametrima (kontrola pritiska, nivoa kiseonika-oksimetrija i sl.), ali i pratnju medicinske sestre na samom događaju, kao bi osobi pomogla oko kretanja, terapije i svega što je potrebno.

Sanitetski prevoz pacijenata se može obaviti u bilo koje doba u toku dana, svakog dana u nedelji, tokom cele godine, u Beogradu, ali i celoj Srbiji i inostranstvu!

 

U kojim sve situacijama vam može trebati ova usluga

 

  • prevoz operisane, bolesne ili stare osobe od bolnice do kuće i obrnuto
  • prevoz bolesnika na lekarski pregled
  • prevoz starih lica do doma za stare
  • prevoz do stacionara ili banjskih lečilišta, uz boravak medicinske sestre sa pacijentom
  • prevoz i asistencija na porodičnim događajima, kao što su venčanje, krštenje ili poslovne proslave

 

Zašto da odaberete privatni sanitetski prevoz bolesnika

 

Za razliku od državnog sanitetskog transporta, koji se često predugo čeka i prilično je nesiguran, privatni sanitetski prevoz ćete dobiti u najkraćem mogućem roku i biti sigurni da će stići u dogovoreno vreme.

Pored toga, pratnja medicinske sestre je neprocenjiva u određenim situacijama, jer omogućava da osoba bude prisutna tamo gde bez ovakve vrste podrške to ne bi bilo moguće.

 

Cene

 

Ukoliko vas interesuju cene ove usluge, kontaktirajte nas, kako bismo mogli da vam kažemo tačnu cenu u odnosu na vaše potrebe, kilometražu, vremensko trajanje usluge i ostale parametre koji određuju cenu.

 

Transport i pratnja (odvođenje na lekarski pregled)
Transport i pratnja (odvođenje na lekarski pregled)