O nama

Mobilna sestra je osnovana 2015. godine sa idejom da se korisnicima naših usluga omogući pristupačna, brza, kvalitetna zdravstvena nega i medicinska pomoć. Služba je organizovana kroz ambulantni i terensko-patronažni rad, koji je dostupan svakog dana u nedelji u širem krugu Beograda. Naš slogan je: ,,Ako niste u mogućnosti da dođete kod nas, MOBILNA SESTRA dolazi kod Vas!’’

Ambulanta za kućnu zdravstvenu negu Mobilna sestra je smeštena na Novom Beogradu, na atraktivnoj, lako dostupnoj i poznatoj lokaciji, u blizini Sava Centra. Opremljena je tako da klijentima obezbedi privatnost i udobnost. Prijatnom i mirnom atmosferom utiče na stvaranje osećaja sigurnosti kod naših klijenata, što se oseti odmah nakon prve posete.

U ambulanti je moguće previjanje rana, aplikovanje parenteralne terapije i IV infuzija, uzimanje krvi za laboratorijske analize i druge medicinsko-tehničke usluge. Sarađujemo sa velikim brojem partnerskih ordinacija pa je moguće i obavljanje konsultativnih pregleda sa stručnjacima iz raznih grana medicine, što nas čini jako fleksibilnim za potrebe naših klijenata.

U zavisnosti od dogovora sa klijentima moguće je i obavljanje konsultantskih i specijalističkih pregleda u kućnim uslovima. Usluge su prilagodođene potrebama korisnika i mogu se modelirati prema njihovim zahtevima.

CILJ

Naš cilj je da Ambulanta MOBILNA SESTRA postane sinonim za pružanje kvalitetnih usluga zdravstvene nege koje će Vam biti dostupne u bilo koje doba dana i noći. Kroz neprekidno usavršavanje i prilagođavanje usluga korisnicima, želimo da postanemo lideri u našoj delatnosti i da se naše ime povezuje sa najkvalitetnijom i najodgovornijom zdravstvenom negom i medicinskim uslugama.

MISIJA

Naša misija je da pomognemo i omogućimo korisnicima naših usluga razumevanje i podršku kroz kvalitetnu zdravstvenu negu, medicinsku pomoć i pomoć u kući. Mi povezujemo ljude kojima je neophodna pomoć sa ljudima koji su stručno osposobljeni da im pomognu, uz poštovanje dostojanstva i individualnih potreba svakog čoveka. Dobrobit korisnika naših usluga je za MOBILNU SESTRU uvek na prvom mestu.

VIZIJA

Naša vizija je da se Mobilna sestra implementira kao simbol za brigu o ljudima. Uvek možete da računate na Mobilnu sestru kao sigurnog partnera u cilju očuvanja Vašeg zdravlja i zdravlja Vaših najmilijih. Kroz zajedničku saradnju i poštovanje postavljamo temelj za unapređenja kvaliteta zdravlja Vas i Vaše porodice. Mobilna sestra je siguran partner u lečenju, pružanju usluga zdravstvene nege i medicinske pomoći u vašem domu, na terenu ili u našoj ambulanti, onda kada je to Vama najpotrebnije.