Mobilna sestra vas neguje i u 2018. godini

04.01.2018
Mobilna sestra vas neguje i u 2018. godini

Izuzetno zanimljiva i dinamična godina koju smo Vam posvetili u potpunosti – ovako bi se ukratko mogla opisati 2017. godina. Volimo da uvek imate prave informacije o uzrocima i simptomima različitih zdravstvenih problema  koje pogađaju vas i vaše najmilije i načinima na kojimožete uspešno da ih prevaziđete. Za Vas smo ove godine napisali čak 43 stručna teksta, što je za 48% više u odnosu na 2016. godinu. Zimska depresija, migrena, epilepsija, nedoumice o kanabisu, daltonizam, pravilno dojenje beba, Gilbertov sindrom, davanje infuzija, cerebralna paraliza, demencija, palitativno zbrinjavanje i multipla skleroza su samo neke od tema koje smo obradili za Vas.

Kako smo zadobili Vaše poverenje?

Preko 90 novih korisnika ove godine nam je očigledna potvrda da dobro obavljamo svoj posao u odnosu na 78 novih prethodne godine. Ne želimo da sa Vama budemo na distanci, već Vaš istinski prijatelj na koga se uvek možete osloniti. Ove godine nam je ukazana posebna čast kada nas je naša 95-godišnja pacijentkinja pozvala na rođendansku zabavu. Kao i do sada, na raspolaganju smo vam ,nemojte se suzdržavati, već nas pozovite!

“Upravo sam upoznala gospođu Žaklinu – predivna žena koja bezbolno daje injekcije. Hvala!”

“Izvrsno organizovani, uvek dostupni, maksimalno profesionalni – za svaku preporuku!”

“Hvala Vam na usluzi koja je pružena profesionalno i što je najvažnije sa puno poštovanja, ljubavi i optimizma. Ulepšali ste nam dan i uverili nas da jos ima poštenih i čestitih ljudi koji na najbolji način obavljaju svoj posao. Zahvalne su Vam pacijentkinja Vera Nikolić, učiteljuca i njena kčerka Ljiljana, profesorka.   S pravom nosite titulu Žena zmaj. Čestitamo.”

“Želim da se zahvalim Mobilnoj sestri. Spasila mi je grudi, i ja sada dojim moju bebu. Imam samo reči hvale i svima bih preporučila Mobilnu sestru! Hvala vam puno!”, neki su od javnih komentara na našoj Fejsbuk stranici.

Društvene mreže i mediji

Spremni smo da Vas saslušamo – bilo putem telefona bilo putem društvenih mreža. Stalna interakcija dovela je do toga da se broj lajkova na našoj Fejsbuk stranici drastično povećao i dosegao cifru od skoro 7000 fanova. Interesovanje medija ni ove godine nije jenjavalo – Žaklina je bila gost u nekoliko tv emisija, ali i učesnik na konferencijama i poslovnim okupljanjima. Pošto je ova godina bila izuzetno bogata najrazličitijim aktivnostima, odlučili smo da ih Vam predstavimo po mesecima.

Januar:

Uživali smo u plodovima koje nam je 2016. godina donela i pripremali se za nove poslovne izazove.

Februar:

U konsultaciji sa Dr Biljanom Živaljević, ginekolog iz ginekološke ordinacije „Biljana Živaljević“ odgovorili smo na vaša pitanja na temu „Nega u trudnoći i nega beba“ i prvi put odgovore predstavili kroz video.

Mart:

- U organizaciji EU info centra, naša Žaklina je bila učesnica panel-diskusije na temu „Žensko preduzetništvo kao pokretač privrednog razvoja“.

- Odgovore na pitanja koja se odnose na pacijente obolele od demencije, Alchajmera i cerebrovaskularnih bolesti pružila nam je Dr Ninoslava Mihajlović, neurolog iz ordinacije NEUROPSIHOMEDIKA.

- Dr Dragana Lopičić, stomatolog iz stomatološke ordinacije „Dr Lopičić“ odgovorila je na sva pitanja vezana za stomatološke probleme i njihovo lečenje kod pokretnih i nepokretnih pacijenata. Odgovori su takođe predstavljeni u video formatu i okačeni na našu Fejsbuk stranicu.

April:

-  Srpski sajt je objavio članak pod nazivom „Mobilna sestra: Bogatim iskustvom i i osmehom svaki dan boji u ružičasto“, a možete ga pročitatiovde.

- Ekipa Studija B je u našoj ambulanti snimila zanimljiv prilog o Mobilnoj sestri za emisiju „Preduzetnik“.

Maj:

Ovaj mesec je bio izuzetno plodonosan za nas iz više razloga:

- Održano je takmičenje start-up ideja u okviru projekta „Podizanje inovacionih i poslovnih kapaciteta MSPP za uključivanje u lance dobavljača“, a koji je trajao pet meseci. Mobilna sestra je pobedničkom timu dodelila nagradu, kontrolu krvne slike i pritiska u našoj ambulanti.

-  Proslavili smo svoj drugi rođendan.

- Žaklina Nedeljković je bila učesnik priloga u emisiji „150 minuta“ na TV Prva. Tom prilikom je gledaocima objasnila kako je prevazišla zdravsteni problem štitne žlezde i nastavila sa normalnim životom i radom.

Jun:

Ekipa sa TV Prva i voditeljka Višnja Višnjić nas je opet posetila i ovom prilikom snimila kako izgleda jedan radni dan Mobilne sestre.

Jul:

- Mobilna sestra je itekako svesna da je učenje konstatan proces i da usavršavanje nikad ne prestaje ukoliko želimo da budemo najbolji u onome što radimo. Žaklina je učestvovala na Theresienoil.rs Balkanskom Forumu ''Prva pomoć kod rana i opekotina'' u Sofiji, gde je imala priliku da sazna novosti i razmeni iskustva u tretiranju rana i opekotina.

- Vlasnica ambulante Mobilna sestra imala je priliku da provede vreme sa članicama UPŽ-a u poseti prošlogodišnjim dobitnicama priznanja „Cvet uspeha za Ženu zmaja“.Nakon obilaska kompanije Sweet home u Brusu, koleginice su nastavile druženje i razmenu iskustava na Kopaoniku u Kraljevim Čardacima.

Avgust:

Objavili smo odgovore u formi video-klipova u kojima smo zajedno sa dr Goranom Isailović, dermatologom, davali odgovore na teme koje su vas zanimale (dermatološki problemi i mladeži, nega kože u letnjim mesecima i  tretman dekubitusa).

Septembar:

- Sa predstavnicama UPŽ-a, Žaklina je bila gost skupa na Zlatiboru u organizaciji Naxi radija.

Oktobar:

- Žaklina je bila gost u emisiji „Tako stoje stvari“ na RTS-u 1.

-Kao neko ko konstantno radi na sebi, Žaklina nije propustila priliku da isprati regionalnu konferenciju o ženskom preduzetništvu, a koja se održala u hotelu „Hajat“.

- Poslednja sedmica oktobra obeležena je prisustvom dodeli priznanja UPŽ- Žena zmaj 2017. u Madlenijanumu, čiji je laureat prošle 2016. godine bila upravo Žaklina Nedeljković, vlasnica ambulante Mobilna sestra.

Novembar:

- Čast  i izuzetno zadovoljstvo nam je bilo gostovanje na  proslavi 95. rođendana starovremene gospođe koju negujemo već mesecima, a više o tome možete pročitati u našem blog postu.

- Imali smo priliku da prisustvujemo izvanrednom događaju na Belom dvoru, koji je imao za cilj da promoviše sprečavanje nastajanja i lečenje ožiljaka. Događaj je organizovala farmaceutska kuća „Salveo“, a goste je pozdravio kraljevski par.

Decembar:

Kurir je objavio tekst o vlasnici Mobilne sestre i koji put je prešla od povrede noge do uspešnog biznisa. Članak možete pročitati ovde.

Trudili smo se da sa jednakom pažnjom pristupimo svakom pacijentu i sve nastale zdravstvene  problemo zajednički rešavamo. U ovoj 2018. godini nastavljamo da se negujemo, čuvamo zdravlje i budemo odgovorni prema sebi!

 

Vaša Mobilna sestra