Kako vam Mobilna sestra može pomoći?

10.02.2019
Kako vam Mobilna sestra može pomoći?

Kada se kaže “sestra”, prva asocijacija je svakako na nekog toplog, bliskog, punog razumevanja... Ako se doda odrednica “medicinska”, automatski stičemo sliku nekoga ko će nam pomoći, pružiti ruku, umanjiti bol, dati savet...

 

A, Mobilna sestra je sve to, pa i još više: ona je spremna da vas primi kad god vam pomoć treba, ali i dolazi kod vas!

 

U ambulanti Mobilna sestra, u Beogradu, ali i na terenu, na adresi pacijenta, zbrinjavaju se sve generacije onih kojima je pomoć potrebna: bebe i deca, porodilje, operisane osobe, kao i one pod terapijom, bolesni i stari... Mobilna sestra je uvek tu da pomogne onima kojima je pomoć potrebna, bez čekanja!

 

USLUGE U AMBULANTI

 

Treba vam injekcija, infuzija ili neka druga terapija po nalogu lekara?

 

Neophodne su vam laboratorijske analize?

 

U porodici imate operisanog bolesnika kojem je potrebno redovno previjanje rana?

Ili samo želite da obavite merenje pritiska i šećera u krvi, kako biste prekontrolisali svoje zdravstveno stanje?

U ambulanti Mobilna sestra dobićete sve ove usluge, po najmodernijim standardima medicine! Bez čekanja, uz ljubazan osmeh i lepu reč, Mobilna sestra vas ne zbrzava, nego vam se posvećuje. Ovde dobijate medicinsku pomoć, ohrabrenje ali i stručan savet.

 

KUĆNA NEGA PORODILJA I NOVOROĐENČADI


Nedavno ste se porodili i treba vam pouzdana sestra koja će vam pomoći oko svih novih stvari koje majčinstvo nosi?

Nega epiziotomije, lečenje mastitisa, kao i celokupna nega posle carskog reza segment je koji Mobilna sestra svakodnevno obavlja.

Nežno, stručno i strpljivo pomaže majkama da reše ili preduprede postporođajne probleme, a dolazi kod vas na vaš poziv.

Takođe, obavlja i kupanje novorođenčeta, kao i obradu pupka, te je u pravom smislu vaš oslonac u prvim danima sa bebom.

 

KUĆNA NEGA BOLESNIH

Bilo da u kući imate sveže operisanog bolesnika, nekog koje teško bolestan ili je pretrpeo povredu, medicinska pomoć stiže na vašu adresu u najprofesionalnijem mogućem obliku!

Mobilna sestra ima laku ruku i lepu reč za svakog pacijenta, a tu je da obavi davanje injekcija i infuzija, obradu rane, postoperativnu negu i rehabilitaciju, per os terapiju, stavljanje i zamenu katetera, davanje klizme, negu dekubita, zamenu stome i sve druge medicinske usluge.

 

Pored toga, tu je i da vam uzme uzorke za sve laboratorijske analize, jer sarađuje sa laboratorijom, a može i da vam posreduje za zakazivanje pregleda lekara specijalista, svojih vrhunskih saradnika i konsultanata.

Jedno je sigurno – bolesnici lakše vrate osmeh na lice kada ih poseti Mobilna sestra, jer ona ume da odagna bol, pomogne, posavetuje i uputi toplu reč.

 

KUĆNA NEGA STARIH

Imate stare kojima je potrebna različita vrsta pomoći? I za ovo se možete osloniti na Mobilnu sestru!

Od palijativnog zbrinjavanja, pomoći pri kretanju i korišćenju ortopedskih pomagala, brige o osobama sa demencijom ili nepokretnima, preko usluga gerontodomaćica, pripremi hrane i nabavke lekova i kućnih potrepština, do pomoći u kući – Mobilna sestra pomaže u svemu!

Bilo da je vašim starim roditeljima ili rođacima potrebna nega ili druženje, Mobilna sestra će im olakšati dane! Stručno, pažljivo, nežno, redovno, tačno, nenametljivo... Usluga Mobilne sestre unosi olakšanje u celu porodicu.

 

KAD TREBA POMOĆ – POZOVITE MOBILNU SESTRU


Za njen dolazak, za vaš dolazak, za savet... Ne libite se da okrenete brojeve telefona 060 32 64 666 ili 011 71 15 269 ili se javite mejlom.

Jer je brza, iskusna i stručna... Jer vam je an raspolaganju i onda kad vam drugi zatvore vrata... Jer su njene usluge kvalitetnije i povoljnije od ostalih vidova sličnih usluga... Jer pristupa ljudski, sa razumevanjem i osmehom...