Gostovanje Mobilne sestre u Pojačalu: Priča o hrabrosti

14.11.2019
Gostovanje Mobilne sestre u Pojačalu: Priča o hrabrosti U novoj epizodi podkasta ,,Pojačalo'' možete čuti više o tome kako je vlasnica Ambulante Mobilna sestra, Žaklina Nedeljković, osnovala svoju firmu, sa kakvim izazovima se suočila na svom petogodišnjem razvojnom putu, kako izgleda biti preduzetnica u Srbiji, kao i najzanimljivije anegdote iz njenog svakodnevnog poslovanja. 

U 45. epizodi podkasta ,,Pojačalo'' možete čuti više o tome kako je boriti se, biti hrabar, ne posustati i izdržati kada drugi ne dele vaše mišljenje. U ovoj jednosatnoj epizodi Žaklina Nedeljković, osnivač ambulante Mobilna sestra, u razgovoru sa Ivanom Minićem deli sa publikom svoju životnu priču koja zaista je išla neobičnim tokom.

Žaklina će vam takođe pričati o tome kako je biti medicinska sestra, da li je rad sa ljudima nagrađujuć i kolika je zapravo razlika između rada u državnom i privatnom sektoru. Saznaćete i kada je pravi momenat za promene, koliko je hrabrosti potrebno da se kroči u svet privatnog biznisa i koliko je važno iskustvo koje nosite sa sobom iz svakog posla koji ste ikada radili. Približiće vam aspekat brige o starim i bolesnim ljudima, o starosti koju su mnogi nepripremljeno dočekali, kao i zašto je toliko važno unapred se pripremiti za starost.

45. epizodu podkasta ,,Pojačalo'' možete pogledati OVDE.