Davanje injekcija odmah na kućnoj adresi

18.02.2022
Davanje injekcija odmah na kućnoj adresi

 

 

Davanje terapije kod kuće je jedna od mnogih pogodnosti koje možete iskoristiti uz usluge Mobilne sestre, Ambulante za kućnu zdravstvenu negu. Stručne medicinske sestre vam stoje na raspolaganju svakim danom u periodu od 08h do 20h, a uslugu davanja injekcija ili infuzija kod kuće možete dobiti na teritoriji Beograda.

Davanje terapije putem injekcija ili infuzija predstavlja standardni deo lečenja, kako u bolnici, tako i kod kuće. Bilo da se terapija aplikuje intramuskularno, subkutano ili intravenozno, putem injekcije ili infuzije prepisani lek dospeva direktno u organizam pacijenta. Na ovaj način se osigurava da delovanje leka bude najbrže i najefikasnije, jer se preskače digestivni sistem kroz koji lekovi moraju proći onda kada se terapija uzima oralno.

Prednosti davanja injekcije kod kuće

Davanjem injekcija po nalogu lekara u udobnosti vašeg doma pre svega štedite dragoceno vreme koje bi bilo neophodno za odlazak do nadležne zdravstvene ustanove u kojoj biste mogli da primite prepisanu terapiju. Ujedno, izbegavate gužvu i kontakt sa drugim pacijentima, što je u uslovima pandemije relevantno za starije osobe i osobe kojima je oslabljen imunitet.

Davanje injekcija kod kuće je posebno pogodno za sve one koji iz bilo kojeg razloga ne mogu ili ne žele da napuštaju svoj dom, a potrebna im je usluga stručne medicinske sestre. Ovo se posebno odnosi na nepokretne pacijente koji dolaskom Mobilne sestre na adresu štede i troškove sanitetskog prevoza.

Dugogodišnje iskustvo, stručnost i laka ruka Mobilne sestre tu su da olakšaju davanje injekcije čak i najplašljivijim pacijentima. Topao, ljudski pristup prilagođen individualno svakom pacijentu je jedna od glavnih odlika našeg rada.

Koje injekcije se mogu primiti kod kuće?

Kod kuće se, po nalogu lekara, mogu primiti sve injekcije koje ne zahtevaju davanje u striktno bolničkim uslovima. To podrazumeva injekcije različitih lekova protiv bolova, antibiotika, kortikosteroida, hormonske injekcije namenjene održavanju trudnoće ili pripremi za vantelesnu oplodnju, injekcije fraksiparina itd.

Osim injekcija, kod kuće se po nalogu lekara mogu primiti i infuzije. Davanje infuzija sa elektrolitima, infuzija za rehidrataciju, vitaminskih infuzija i infuzija sa različitim lekovima predstavljaju jednu od najtraženijih usluga Mobilne sestre, medicinske sestre po pozivu.

Kako zakazati davanje injekcije kod kuće?

Najbrži način za zakazivanje uslužnog davanja injekcije po nalogu lekara kod kuće jeste direktnim pozivom Mobilnoj sestri na broj 060 32 64 666 ili 011 71 15 269. Putem telefona možete zakazati davanje terapije u vašem stanu ili kući na teritoriji Beograda u prvom slobodnom terminu ili nekom drugom terminu koji vama najviše odgovara.

Ambulanta za kućnu zdravstvenu negu Mobilna sestra stoji vam na raspolaganju za niz medicinsko-tehničkih usluga: davanje injekcija i infuzija, previjanje rana, zamena urinarnog katetera, davanje klizme, pomoć pri održavanju higijene slabo-pokretnih i nepokretnih pacijenata, nega stome, kao i usluge zdravstvenog savetovanja vezanog za kućnu negu.

Nema potrebe za stresom i čekanjem ako vam je potrebna usluga medicinske sestre. Mobilna sestra je tu da pomogne vaš put ka ozdravljenju. Uverite se u našu stručnost i kvalitet naših usluga već danas.

Vaša Mobilna sestra