Bahove kapi za porodilje i trudnice

23.01.2017
Bahove kapi za porodilje i trudnice

KAKO BAHOVE KAPI POMAŽU U IZAZOVIMA TRUDNOĆE I MAJČINSTVA?

Trudnice, buduće majke, kao i porodilje susreću se sa brojnim izazovima, naročito ako je u pitanju prva trudnoća i prvo dete. Ne kaže se uzalud “drugo stanje”, jer hormoni utiču na to kako se žena oseća i fizički i emotivno.  Iako svi znamo da je za trudnicu i porodilju najbolje da odmara, bude spokojna i mirna, bez stresa i briga, nekada je to teško postići.

 

BAHOVE CVETNE ESENCIJE

Bahove cvetne esencije su bezbedan, blag i efikasan način za uspostavljanje emotivnog balansa i negovanje emotivnog zdravlja što je trudnicama i majkama neophodno. Dobijene iz cvetova biljaka, nose informacije koje pružaju mogućnost da se na izazove odgovori adekvatno i lako izbori sa neprijatnim emocijama i mentalnim stanjima. Primena kapi trudnicama i novopečenim majkama otvara put da neometano (bez strahova, briga) osećaju  radost, sreću i ispunjenost koje donosi prinova u porodici.

 

KAKO DELUJU BAHOVE KAPI?

 Strah od porodjaja, kako će se snaći u novoj ulozi nakon porodjaja često uznemirava  ženu pa se umesto priprema za najlepšu ulogu svog života, bavi onim što može da krene naopako i vrti strašne scene u glavi. Bahova esencija Mimulus može pomoći kod ovakvih i drugih vrsta strahova, jer daje hrabrost.

 Svaka majka, naročito u prvim danima majčinstva će na pitanje: “ šta joj je najviše potrebno?”, odgovoriti odmor, tj. energija da izdrži nespavanje, ustajanje noću, brojne obaveze oko deteta i kuće. Zato je tu Bahova esencija Olive, da omogući izdržljivost i snagu.

 Mnoge žene se posle porodjaja suočavaju sa depresijom, bezvoljne su i nije im ni do čega. Da im se povrati optimizam i radost, tu je Bahova esencija Gorse.

 Briga za potomstvo je nešto što je priroda podarila ženama i zbog čega žele da ga zaštite po svaku cenu. Medjutim, nekada ta briga može da predje u opsesiju, koja nije dobra ni za majku ni za dete. Da bi se uravnotežila takva briga i smanjio pritisak, pomaže Bahova esencija Red chesnut.

Bahove  cvetne esencije su se dokazale i kod najosetljivijih kategorija, kao što su deca, trudnice i dojilje sa preko  80 godina primene širom sveta. Pouzdan su i bezbedan način da sa lakoćom i radošću  obavljate  najlepši i najteži posao na svetu – da se bavite vašom decom.

 

Za sva dodatna pitanja vezana za negu trudnica i dojilja, kao i o Bahovim kapima, Mobilna  sestra vam stoji na raspolaganju.


Mr farm. Bojana Bogdanić,

Praktičar Bahovih kapi