5 prednosti davanja vitaminske infuzije kod kuće

11.11.2023
5 prednosti davanja vitaminske infuzije kod kuće

U današnjem blogu prenosimo vam iskustva naših pacijenata o benefitima primanja vitaminske infuzije i druge terapije u kućnim uslovima od strane Mobilne sestre, Ambulante za kućnu zdravstvenu negu. Koje su to glavne prednosti primanja terapije kod kuće?

 

Ne morate ulagati dodatni napor da biste primili prepisanu terapiju

 

Davanje infuzije je indikovano od strane lekara onda kada postoji određeni zdravstveni problem. To može biti uporna virusna ili bakterijska infekcija (poput stomačnog virusa), hroničan stres i malaksalost, migrena, oslabljen imunitet nakon operacija ili hemioterapije, ali i mnoga druga pogoršana zdravstvena stanja.

Kada je pacijent u pogoršanom zdravstvenom stanju, svaki dodatan napor u smislu svakodnevnih odlazaka do zdravstvene ustanove radi primanja terapije, oduzima energiju koja bi trebala biti usmerena na brži oporavak. Dolaskom Mobilne sestre na vašu kućnu adresu i davanjem terapije u vašoj kući ili stanu, štedite energiju i vreme potrebno da dođete do prepisane terapije.

 

Terapiju možete primiti u terminu koji vama najviše odgovara

 

Čekanje redova, stresiranje i boravak u prostorijama zdravstvenih ustanova zajedno sa drugim pacijentima više ne moraju da budu vaš problem. Uz jedan poziv Mobilnoj sestri, Ambulanti za kućnu zdravstvenu negu, možete zakazati davanje terapije u vašoj kući ili stanu, u terminu koji je usklađen sa vašim obavezama i životnim stilom.

Ukoliko želite specifičan termin za primanje vaše terapije, savetujemo da rezervaciju izvršite jedan dan ranije. Ako vam je terapija potrebna danas za danas, ni to ne mora biti problem! Pozovite Mobilnu sestru i rezervišite prvi slobodan termin istog dana.

 

Vikend nije prepreka primanju terapije

 

Mobilna sestra, Ambulanta za kućnu zdravstvenu negu, radi svakog dana u nedelji od 08h do 20h. To znači da ne morate prekidati kontinuitet vaše terapije ukoliko davanje iste ,,pada’’ za vikend. Ukoliko vam je potrebno davanje injekcije, davanje vitaminske infuzije ili bilo koje druge infuzije nekoliko dana zaredom, samo zakažite davanje terapije na kućnoj adresi kod Mobilne sestre za bilo koji dan u nedelji.

 

Zadržite udobnost i privatnost

 

Bilo koju uslugu Mobilne sestre, uključujući uslužno davanje injekcija i infuzija, možete zakazati sa dolaskom na vašu kućnu adresu. U vašem terminu, Mobilna sestra će svojom stručnošću i dugogodišnjim iskustvom učiniti da svako davanje terapije bude što bezbolnije, udobnije i prijatnije za pacijenta.

Uslugu Mobilne sestre na vašoj kućnoj adresi možete zakazati na teritoriji Beograda, svakim danom u nedelji.

 

Ubrzajte ozdravljenje i ojačajte svoj imunitet

 

Davanje infuzije obogaćene vitaminima i mineralima utiče pozitivno na vaš organizam na više načina. Infuzijom se na brz i lak način nadoknađuje izgubljena tečnost i rehidrira organizam. Vitamini, minerali i druga prepisana terapija data intravenozno ima pojačan i brži efekat nego oralno uzimanje lekova. Kod virusnih i bakterijskih infekcija, kao i u postoperativnom periodu, davanje infuzije pomaže pacijentu da se lakše oporavi. Velika većina pacijenata u veoma kratkom roku nakon primljene infuzije oseti njene pozitivne efekte.

 

Kako zakazati davanje infuzije kod kuće?

 

Davanje infuzije prema nalogu lekara u vašoj kući ili stanu vrši Mobilna sestra, Ambulanta za kućnu zdravstvenu negu. Možete nas kontaktirati putem naših telefona 060 32 64 666 ili 011 71 15 269 i zakazati dolazak za davanje terapije na vašoj adresi.

Osim uslužnog davanja injekcija i infuzija na vašoj adresi, možete zakazati i bilo koju od niza medicinsko-tehničkih usluga u ponudi Mobilne sestre: previjanje rana, davanje klizme, negu stome, negu urinarnog katetera, pomoć pri kupanju ili presvlačenju pelena za odrasle kod nepokretnih pacijenata, pomoć porodiljama sa ranama od carskog reza i epiziotomije, rešavanje mastitisa itd.

 

Stojimo vam na raspolaganju!

Vaša Mobilna sestra