5 prednosti davanja terapije kod kuće

24.12.2020
5 prednosti davanja terapije kod kuće


Mirovanje i odmor, uz puno tečnosti i utopljavanje, su najčešće preporuke lekara kod mnogih zdravstvenih problema. Za mnoge od nas to prosto nije opcija: moramo na posao, moramo da se brinemo o kući, moramo da brinemo o porodici... Moramo mnogo toga. Ali znate li da više ne moramo da idemo do zdravstvene ustanove da bismo primili terapiju (poput injekcije ili infuzije) po nalogu lekara od strane stručne medicinske sestre?


Sada možete primiti terapiju po nalogu lekara bez napuštanja Vašeg doma. Mobilna medicinska sestra po pozivu je tu da Vam kućnom posetom olakša i pomogne u procesu ozdravljenja. Davanje injekcije i infuzije po nalogu lekara su naša ubedljivo najpopularnija usluga. Evo i zašto se sve više ljudi odlučuje za korišćenje usluga Mobilne sestre i primanje terapije kod kuće:


1.       Omogućava Vam bolje raspolaganje vremenom. Uslugu Mobilne sestre možete zakazati u terminu koji Vama najviše odgovara.

 

2.       Štedi Vam energiju, vreme i živce koje biste utrošili na čekanje redova da primite terapiju u zdravstvenim ustanovama.

 

3.       Medicinsko-tehničku uslugu dobijate u udobnosti svoga doma. Mobilna sestra dolazi na Vašu adresu, što je posebno pogodno za sve slabo-pokretne i nepokretne pacijente, kao i sve ostale koji iz bilo kojeg razloga ne žele da napuštaju svoj dom kako bi dobili terapiju.

 

4.       Smanjuje se rizik od zaraze time što ne boravite u zatvorenom prostoru sa drugim pacijentima. Mobilna sestra koristi zaštitnu opremu i pridržava se svih preporučenih mera zaštite Vašeg i našeg zdravlja.

 

5.       Kvalitet usluge, kao i topao, individualan pristup prema svakom pacijentu, je zagarantovan znanjem i dugogodišnjim iskustvom Mobilne sestre. Pre nego što pruži uslugu, Mobilna sestra uvek izdvoji vreme da stekne poverenje čak i onih najplašljivijih, najstarijih pripadnika naše populacije.

 

Kako možete primiti injekciju ili infuziju po nalogu lekara kod kuće?


Uz usluge Mobilne sestre, Ambulante za kućnu zdravstvenu negu, terapiju po nalogu lekara u vidu davanja injekcije i davanja infuzije možete primiti u udobnosti sopstvenog doma. Medicinska sestra po pozivu dolazi na Vašu adresu u zakazanom terminu, uz laku ruku i toplu reč, svakom pacijentu pristupajući individualno i profesionalno. Na osnovnu dugogodišnjeg znanja i iskustva, Mobilna sestra garantuje brzu, efikasnu i kvalitetnu uslugu medicinske sestre na teritoriji Beograda.


Kako zakazati dolazak Mobilne sestre?


Uz kratku telefonsku konsultaciju putem broja telefona 060 32 64 666 možete zakazati neophodne usluge medicinske sestre na terenu, u najkraćem roku od Vašeg poziva (prvi slobodan termin) ili u terminu koji Vama najviše odgovara sutradan i narednih dana.


Molimo Vas da pre poziva pripremite sve bitne informacije o pacijentu: što više detalja o aktuelnom zdravstvenom problemu, zdravstvenu dokumentaciju, nalog lekara i preciznu lokaciju na kojoj se pacijent nalazi. Mobilna sestra zatim izlazi na teren i pruža zakazanu medicinsko-tehničku uslugu na Vašoj adresi.


Osim davanja infuzija i injekcija, neke od naših najčešćih usluga su pomoć pri održavanju higijene pacijenta (dnevna toaleta i kupanje), rešavanje opstipacije putem davanja klizme, nega i lečenje dekubitusa, previjanje i nega svih vrsta rana, nega stome i zamene diska, kao i druge usluge.


Radnim danima i vikendom, tu smo za Vas!

Vaša Mobilna sestra