2016. godina u znaku Mobilne sestre

13.01.2017
2016. godina u znaku Mobilne sestre

Definitivno smo imali 365 razloga za osmeh u prethodnoj godini, a evo i zbog čega!

U aprilu smo pokrenuli blog na kome smo do sada objavili 29 stručnih tekstova. Nega starijih lica, tegobe u trudnoći, vakcinacija, depresija, sida, kijavica, stres, hrono ishrana,  opremanje dečje sobe su samo neke od teme koje smo obradili samo za Vas.

 

Po čemu smo jedinstveni?

Više desetina stalnih korisnika usluga i 78 novih su nam velika motivacija da konstantno pružamo svoj maksimum. Čuvamo i negujemo vaše dete u situacijama kada vi niste u mogućnosti, negujemo stare, bolesne i trudnice ... i sve to pod okriljem Vašeg doma! Međutim, specifični smo još i po tome što nam smo danonoćno  tu za vas. Nismo samo tu da izvršimo uslugu i da odemo, već i da iskreno popričavamo sa vama. Kao rezultat toga, imamo iskren odnos, ali i pregršt anegdota i uspomena kojih ćemo se uvek rado sećati.  

Nedavno sam postala udovica, a deca i unuci imaju svoje obaveze. Slabo se krećem, ali još veći je problem je usamljenost. Kada sam prvi put pozvala Žaklinu, čak i preko telefona sam znala da joj je iskreno stalo do mene. Nije kao ostali lekari koji jedva čekaju da završe sa mnom i da prime sledećeg pacijenta. Često odlazi u apoteku umesto mene, s vremena na vreme mi izmeri pritisak i proveri šećer, pa se uvek slatko ispričamo kad god dođe. Ta žena mi unosi neverovatnu toplinu i radost u dom, takav osećaj je teško opisati. Čak i da mogu olakšano da hodam, ne bih otišla nigde drugde, već bih uvek pozvala Žaklinu.“, rekla nam je Milanka, jedna od korisnica usluga.

Misija Mobilne sestre se sastoji upravo u tome da vam omogući medicinsku pomoć i kvalitetnu zdravstvenu negu u kući. Nadimak „Pink lady sa osmehom koji leči“ nije dobila bez razloga – čim kročite u njenu ambulantu, njeno malo ružičasto-belo carstvo, primetićete da je sve u pink boji, kao i frizura koju nosi.

Žaklina Nedeljković, medicinska sestra, zdravstveni menadžer i preduzetnica – „Mobilna sestra“ postala pouzdan partner za kućnu zdravstvenu negu“ – naslov je intervjua za portal Ekapija, što je definitivno jedan od znakova da ispušeno ispunjavamo našu misiju.

 

Žena zmaj

U oktobru je stigla kruna za sav dosadašnji trud, rad i upornost. U konkurenciji od čak 26 kandidatkinja iz cele Srbije, Žaklina Nedeljković je jedna od pet dobitnica prestižne nagrade "Cvet uspeha za ženu zmaja" 2016. koju dodeljuje Udruženje poslovnih žena Srbije / Association of Business Women in Serbia, u kategoriji "samozapošljavanje". 28 godina Žaklininog radnog iskustva i velika ljubav prema poslu definitivno su urodili plodom:

„Danas sam srećna jer sam uspela da pokrenem posao koji volim da radim. Srećna sam jer mogu da pomognem ljudima u najtežim trenucima njihovih života i budem tu za sve njihove potrebe. Takođe,sam srećna jer sam u ovoj 10. jubilarnoj godini dobitnica ovako prestižnog priznanja“, izjavila je vlasnica Mobilne sestre tom prilikom.

Ceo snimak dodele nagrada možete videti na sledećem linku.

 

Društvene mreže i mediji

 

Volimo da smo u stalnoj interakciji sa vama i drago nam da se broj novih lajkova na našoj Fejsbuk stranici u toku 2016. godine dana povećao za više od 1900. Žaklina je uvek predusetljiva i rado odgovara na  vaše dileme kako u inbox-u, tako i u komentarima.

Interesovanje medija u toku ove godine bilo je sasvim razumljivo – svi su hteli da upoznaju ženu koja je sama napravila svoj brend i koja svim srcem stoji iza njega. Žaklina je imala 7 gostovanja („150 minuta“ – TV Prva, „Ekonom i ja“ – RTS 2, „Beograde, dobar dan“ – Studio B, „Žikina šarenica“ – RTS 1, „Jutarnji dnevnik“ – RTS 1, „U središtu pažnje“ – Radio Beograd, „Dobar dan“ – TV Pink). Sem toga, dala je 4 intervjua za portale u zemlji i u regionu ( ekapija.com, www.samopozitivno.com, mojafirma.rs, bizlife.rs ).

Ne ustručava se da svoja stručna znanja podeli i sa ostalima. U septembru je bila jedna od učesnica foruma kompanije Hartman na Ohridu, dok je u decembru govorila na međunarodno naučnostručnoj i biznis konferenciji LIMEN 2016 (LIderi i MENadžeri) u hotelu „Moskva“, a predstavila   je i stručni rad i uspeh u lečenju duboke rane na III Međunarodnoj konferenciji za lečenje dubokih rana održanoj u Beogradu. Takođe, nemali broj puta je učestovovala i na događajima Business cafe-a, sajmova preduzetništva, po pozivu  držala predavanja  u Opštini Novi Beograd, učestvovala u modnoj reviji Belgrade Workshop-a…

Brojne preporuke zadovoljnih korisnika jedan su od razloga zbog čega smo imali izuzetno uspešnu godinu. Bez obzira da li imamo teže ili lakše slučajeve, uvek ćemo ih raditi sa istim žarom i ljubavlju. Ovim putem želimo da vam se zahvalimo na poverenju, a mi ćemo se truditi da ga još više opravdamo u 2017. godini!

 

Vaša Mobilna sestra