10 odličnih razloga da primite injekciju kod kuće

20.08.2023
10 odličnih razloga da primite injekciju kod kuće

 

 

Već osmu godinu je kućno davanje injekcija jedna od najpopularnijih usluga Mobilne sestre, medicinske sestre po pozivu u Beogradu. Primanje injekcije kod kuće odnosno uslužno davanje injekcija u kućnim uslovima od strane Mobilne sestre ima niz svojih prednosti. Samo neki od benefita koje uživaju naši pacijenti su:

 

  1. Primanje injekcije kod kuće putem usluge Mobilne sestre omogućava pacijentu da injekciju primi u udobnosti svog doma odnosno u okruženju koje mu najviše prija i u kome se oseća komforno.

 

  1. Primanjem injekcije kod kuće ne gubite vreme na čekanje redova u zdravstvenim ustanovama kako biste primili prepisanu terapiju.

 

  1. Primanjem injekcije kod kuće dodatno štitite svoje zdravlje jer izbegavate gužve i dugo zadržavanje u zdravstvenim ustanovama koje zbog velike frekvencije pacijenata mogu biti potencijalni izvor virusa i bolesti.

 

  1. Primanje injekcija kod kuće ne zahteva dodatan napor, kretanje pacijenta ili izlazak iz kuće, što je posebno bitno onda kada je preporučen odmor i mirovanje za brži oporavak, u slučajevima kočenja i akutnih bolova.

 

  1. Primanjem injekcije u udobnosti svog doma čuvate svoju privatnost.

 

  1. Angažovanjem Mobilne sestre za davanje injekcija kod kuće možete biti mirni i sigurni u to da ćete prepisanu terapiju primiti u željenom terminu, kao i da će se terapija prepisana jednom ili više puta dnevno davati u tačno dogovorenim terminima.

 

  1. Mobilna sestra može u veoma kratkom roku od vašeg poziva biti na vašoj adresi radi davanja injekcije kod kuće, što je posebno bitno pacijentima koji ne smeju da propuste prepisanu terapiju, a iz nekog razloga su bili sprečeni da je prime u poželjnom terminu.

 

  1. Kada Mobilna sestra daje injekciju, nema velikih neprijatnosti i bolova! Naša Mobilna sestra ima laku ruku koja pomaže da se svako davanje injekcije minimalno oseti.

 

  1. Primanje injekcija kod kuće je posebno pogodno za starije pacijente, one koji se teško kreću ili se ne kreću uopšte. Mobilna sestra dolazi u kuću ili stan pacijenta i na licu mesta administrira terapiju prepisanu po nalogu lekara.

 

  1. Stariji pacijenti vole da vide našu Mobilnu sestru! Za njih je davanje injekcije ujedno i prilika da popričaju sa Mobilnom sestrom koja se svakom pacijentu individualno posveti, strpljivo im objasni proces davanja injekcije i za svakog od njih ima spremnu toplu reč, empatije i strpljenja na pretek.

 

 

Mobilna sestra u kućnim uslovima vrši davanje širokog dijapazona injekcija prema nalogu lekara. Samo neke od injekcija koje možete primiti kod kuće su injekcije lekova protiv bolova, injekcije kortikosteroida, injekcije hormona, injekcije antibiotika, injekcije lekova za razređivanje krvi, injekcije lekova koje se koriste u imunoterapiji itd.

 

Za sve informacije o kućnom davanju injekcije možete se obratiti Mobilnoj sestri putem telefona 060 32 64 666 ili 011 71 15 269, kao i putem mejla ili naših društvenih mreža. Izlazak na teren radi davanja injekcione ili infuzione terapije vrši se na teritoriji grada Beograda svakog dana u nedelji između 08h i 20h. Stojimo vam na raspolaganju!

 

Uvek tu za vas,

Vaša Mobilna sestra